Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «ایثار»، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی روز چهارشنبه در جمع مدیران دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت ضمن تسلیت رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) گفت: در ایام عزاداری پیش رو در امتداد ایام عزاداری اربعین حسینی (ع) بار دیگر شکوه حضور مسلمانان را در صحنه‌های فرهنگی و عقیدتی به نمایش گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به سالروز شهادت شهید محمد حسین فهمیده گفت: ۸ آبان سالروز شهادت دانش آموز بسیجی محمد حسین فهمیده است که در سال ۱۳۵۹ و در ۱۳ سالگی با خلق حماسه‌ای بزرگ اوج ایثار و از خودگذشتگی را به نمایش گذاشت و با گذشتن از زندگی خود جلوی پیشروی نیروهای دشمن بعثی ایستاد.
 نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: پس از حمله رژیم بعث به کشورمان، شهید فهمیده نیز مانند بسیاری از نوجوانان و جوانان ایران به دفاع از انقلاب اسلامی پرداخت و در نخستین روزهای آغاز جنگ تحمیلی همراه نیروی مقاومت بسیج مردمی به جبهه خرمشهر اعزام شد. در ابتدا از حضور او در خط مقدم جلوگیری به عمل می‌آمد اما با پیگیری‌های زیاد به خط مقدم جبهه اعزام شد و در نهایت با شهادت خود درس ایثار، شجاعت و فداکاری را به تمام مردم ایران و تمام انسان‌های آزاده در جهان آموخت.

امام راحل در توصیف عظمت فداکاری شهید فهمیده، از وی به عنوان رهبر یاد کردند
معاون رییس جمهور با اشاره به جمله تاریخی امام خمینی (ره) پس از شهادت حسین فهمیده گفت: امام راحل در توصیف عظمت فداکاری این شهید، از وی به عنوان رهبر یاد کردند و گفتند: «رهبر ما آن طفل سیزده ساله‌ای است که با قلب کوچک خود، که ارزشش از صدها زبان و قلم ما بزرگتر است، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم و خود نیز شربت شهادت نوشید». مقام معظم رهبری نیز درباره شهید فهمیده فرموده‌اند: «زنده نگه داشتن یاد حادثه شهادت دانش آموز بسیجی، شهید فهمیده از اصالت‌های دفاع مقدس می‌باشد.»
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: روز ۸ آبان به مناسبت سالروز شهادت محمدحسین فهمیده به عنوان «روز نوجوان و بسیج دانش‌آموزی» نام‌گذاری شده است.

دشمنان دروغ‌های زیادی را در خصوص نحوه شهادت محمدحسین فهمیده مطرح کردند
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با اشاره به تلاش دشمنان برای تخریب چهره شهید فهمیده گفت: در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی از طریق رسانه‌های دشمنان انجام شد تا شهادت محمد حسین فهمیده را زیر سؤال ببرند و دروغ‌های زیادی را در خصوص نحوه شهادت محمدحسین فهمیده مطرح کردند. دلیل این دشمنی‌ها و کینه ورزی‌ها تنها تخریب چهره شهید فهمیده نبود، بلکه دشمنان به دنبال تخریب فرهنگی هستند که از دل آن افرادی مانند محمد حسین فهمیده پرورش داده می‌شود.
وی افزود: دشمنان به خوبی می‌دانند که فرهنگ ایثار و شهادت عامل پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی است و از روش‌های مختلف برای ضربه زدن به این فرهنگ استفاده می‌کنند تا نسل‌های جدید انقلاب را از منبع اصلی قدرت ساز انقلاب اسلامی دور کنند. شهید حسین فهمیده نیز سمبل و الگوی واقعی این فرهنگ است، فرهنگی که نوجوانان و جوانان متأثر از آن را نیز به چنان درجه‌ای از معنویت و ازخودگذشتگی می‌رساند که از جان خود برای حفاظت از کشور و اسلام می‌گذرند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران مقابله با تخریب نمادهای مقاومت و ایثار و معرفی ابعاد زندگی آنها را ضروری و وظیفه‌ای مهم عنوان کرد و گفت: امروز وظیفه تمام مسئولان و مردم مقابله با این جریان‌های آسیب زاست، زیرا از دست رفتن الگوهای یک ملت باعث تضعیف فرهنگی آن ملت می‌شود و راه را برای نفوذ فرهنگ بیگانه باز می‌کند و باید پذیرفت تقویت فرهنگ ایثار در تمامی ابعاد به حل بسیاری از مشکلات کشور منجر می‌شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایثار و شهادت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۵۹۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)، اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتاً سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را بر اساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تأثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند