Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی روز شنبه در یادواره شهید محمد حسین فهمیده و شهدای دانش آموز که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در گلزار شهدای بهشت زهرا(س) برگزار شد، اظهار داشت: محتوای کتاب های درسی و برنامه های مختلف فرهنگی مدارس و مراکز آموزشی کشور باید در خدمت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد.

وی با بیان اینکه شهید محمد حسین فهمیده نماد کامل یک دانش آموز بابصیرت و ولایت مدار بود، عنوان کرد: با نگاهی به وصیت نامه ایشان متوجه عمق نگاه و اعتقادشان به فرهنگ ایثار و شهادت می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی اضافه کرد: وظیفه ما به عنوان متولیان آموزش و پرورش کشور معرفی الگوهایی مانند شهید فهمیده به نسل جوان و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی با اشاره به اینکه لحظه جدا شدن شهید فهمیده از خانواده، رفتن به جبهه های حق علیه باطل، سن، شهامت و شجاعت، مواجهه با دشمن و اتخاذ تاکتیک نبرد ایشان با دشمنان کاملا متفاوت و منحصر به فرد است، بیان داشت: تمامی این موارد باعث این شد که امام خمینی(ره) لقب رهبر واقعی را به ایشان بدهد.

این مسئول یادآور شد: شهید محمد حسین فهمیده به معنای واقعی کلمه یک الگوی و اسطوره‌ ماندگار در عمق تاریخ ایران اسلامی برای نوجوانان، جوانان و تمامی آحاد جامعه است.

کاظمی در ادامه با تاکید براینکه سالروز شهادت شهید فهمیده به عنوان روز بسیج دانش آموزی متعلق به تمام دانش آموزان آزادی خواه ایران و جهان است، ابراز کرد: دانش آموزان برای مبارزه با استکبار جهانی باید به شهید فهمیده و فرهنگ ایثار و مقاومت اقتدا کنند.

وی اظهار داشت: سالروز شهادت شهید فهمیده به عنوان برگ زرینی در تاریخ انقلاب محسوب می شود که باید همواره این روز بزرگ پاس داشته شود، چرا که ادامه راه انقلاب بدون ترویج راه، منش، سیره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ممکن نیست.

به گزارش ایرنا، یادواره شهید محمد حسین فهمیده و شهدای دانش آموز کشور امروز( شنبه) با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و با حضور پرشور دانش آموزان و مسئولان آموزش و پرورش از جمله علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش، هاشمی مدیر کل شهرستان های استان تهران، قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز و جمعی از معلمان و کارکنان آموزش و پرورش، سپاه و بسیج در  قطعه ۲۵ گلزار شهدای بهشت زهرا(س) برگزار شد.

شرکت کنندگان در این مراسم با غبار روبی، عطر افشانی و اهدای گل ارادت خود به شهید محمد حسین فهمیده و سایر شهدای دانش آموزی ارادت خود را به شهدا نشان دادند.

شهید محمدحسین فهمیده که در آبان ماه سال ۱۳۵۹ و در سن ۱۳ سالگی با بستن مواد منفجره به کمر خود زیر تانک دشمن رفت و به شهادت رسید که امام خمینی (ره) او را رهبر نامید.

برچسب‌ها بهشت زهرا علیرضا کاظمی سازمان بسیج دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهشت زهرا علیرضا کاظمی سازمان بسیج دانش آموزی بهشت زهرا علیرضا کاظمی سازمان بسیج دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش شهید محمد حسین فهمیده فرهنگ ایثار و شهادت آموزش و پرورش شهید فهمیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۷۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی ظهر پنجشنبه در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران در استانداری، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مازندران، اظهار کرد: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از این فرهنگ می‌ترسد، بنابراین بهترین انتقام از دشمن و بهترین ضربه این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده و تقویت کنیم.

آیت الله محمدی لائینی تاکید کرد: جامعه باید شهید خیز شود و استان و کشور ما همیشه باید شهید خیز باشد و فرهنگ ایثار و شهادت باید اینجا پررنگ باشد.

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) هفته‌ای دو بار سر خاک شهدای جنگ احد می‌رفتند و باید این فرهنگ ترویج و احیا شود و همه ما وظیفه داریم که این فرهنگ را ترویج کنیم.

عضو خبرگان رهبری تاکید کرد: اولین و بهترین جایی که باید رنگ و بوی شهادت در آن به چشم انسان بخورد دستگاه‌های دولتی هستند اینها باید از این خون و فرهنگ دفاع کنند و به‌گونه‌ای باشد که انسان وقتی وارد هر اداره‌ای می‌شود فرهنگ شهادت را به وضوح دیده می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: جامعه ایثارگری باید در جامعه بزرگ داشته شوند و باید دستگاه‌های ما از فرهنگ ایثار و شهادت برخوردار باشند تا شهدا و رهبر عزیزمان که یک ایثارگر، جانباز و مدافع فرهنگ ایثار و شهادت هستند، راضی باشند.

کد خبر 6095036

دیگر خبرها

  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد
  • رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند